kola big

Advertisements

5 Responses to kola big

 1. ovidiu says:

  O colectie plina de serii incomplete. O incercare disperata de a-l eclipsa pe Colectionarul de Surprize. Si-a facut site pe wordpres? L-ati copiat repede, si tu si purluca. “gum.inserts”? replicam cu “gumpapers” :))

  Penibil…

  • gumpapers says:

   Nu, nu e nici o incercare disperata de a-l copia pe colectionarul de surprize, desi si eu sunt colectionar de surprize si am multe surprize pe care asa zisul colectionar de surprize care nu isi da un nume, ci un nume generic in limba romana sa fie citit repede de motoarele de cautare, copiat dupa nick-ul the_collector ,cunoscut pe turbogum si in lumea colectionarilor inca din 2008, nu le are.
   Niciodata nu am dorit sa ma laud si nici sa concurez pe nimeni, eu am si o colectie de timbre si stiu ca nu cantitatea ci calitatea conteaza.
   Asa ca d-le Ovidiu, transmite-i colectionarului de surprize generic (colectionar de surprize sunt si eu si purluca, si de altfel oricine colectioneaza foloseste acest substantiv) sa nu mai fie invidios, sa ne lase in pace,sa fie sanatos daca nu-i place, daca e penibila sau nu colectia mea las la aprecierea celorlalti colectionari si oameni adevarati, dansul sa isi vada de situl lui.

   Gumpapers engl inseamna “hartii de guma” situl meu a fost gandit ca in principal sa fac o mai buna comunicare cu colectionarii din afara granitelor, este mult mai usor pentru mine si oricine, dar am avut marea bucurie sa aflu ca a placut si colectionarilor de la noi, chiar daca nu graiesc:).
   Folosesc acest prilej spre a-i mai multumi inca odata unui vizitator Cata , care mi-a daruit doua frumoase colectii :Transformers si Mimo, in urma vizionarii sitului https://gumpapers.wordpress.com/
   fara de care nu ar fi fost posibil.

  • gumpapers says:

   nu e nici o incercare disperata, am explicat in alt post domule, intuiesc ca in 3-4 ani vor mai aparea astfel de situri de colectii, urmariti blogul, in curand va voi da linkuri catre colectiile mele de timbre , insecte si fosile.

 2. ovidiu says:

  Collector nu e tot un nume generic? Daca el e vinovat ca si-a ales numele asta, conform logicii tale si tu esti la fel de vinovat, nu? :) Va trebui sa-i transmiti singur mesajele, eu nu sunt mesager. Nu stiam ca e invidios pe voi (nu vad motive pentru care sa va invidieze), ba din contra, observ ca tu esti cel care il blamezi si il separi de “oamenii adevarati”. Dar in Romania e la ordinea zilei sa il scuipi pe cel care a pus in practica o idee pentru prima data, de ciuda ca n-ai fost tu acela…

  • gumpapers says:

   nu blamez prietene colectionar pe nimeni.Daca as avea ceva de comentat o facem pe siturile care au legatura cu acest subiect, din contra, interesul si parerile tale chiar daca sunt critice pe site aici ma bucura, promit ca in timp voi mai completa seriile pentru ca voi vizitatorii sitului meu sa fiti multumiti.
   Eu colectionez surprize inca din anul 1988, normal ca nu aveam cum sa fiu primul care s-a gandit sa colectioneze, cunosc un domn colectionar mai in varsta decat mine care colectioneaza de prin 75 si are o colectie mai impresionanta decat a mea, tind sa cred ca dansul este nr 1, din ce am vz pana acum.
   Daca te referi la faptul ca cineva a fost primul cu ideea sitului, hm, eu am discutat inca din luna septembrie-octombrie cu majoritatea colectionarilor de la noi si EU le-am dat ideea de a-si face fiecare blog, la unii le-am sugerat wordpress, asta in ideea de “share” ,vizualizare reciproca a colectiilor.
   Daca acea persoana va iesi la lumina voi dovedi simplu: voi scoate din arhiva de mesg acea discutie in care eu l-am sfatuit in mod binevoitor sa isi faca site, si promit ca nu scuip.
   Mai mult decat atat, voi face si un alt site unde voi invita toti colectionarii care doresc, am o idee si ma preocup.
   Sper concurenta sa duca la ceva pozitiv, sa se molipseasca si alti colectionari mai putin activi ca ideea mea sa aiba o motivatie solida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: