cincin football


Cin Cin sunt surprize reusite, daca trecem cu vederea micile pozne ce nu le-au scapat celor ce au mesterit la ele:l-au botezat pe marele jucator roman Hagi “Cheorghe” in loc de “Gheorghe” (o mica greseala de culegere la pregatire, prezenta in toate tipizatele), si au incurcat cateva steaguri, in rest sunt multumit.
Prezenta serie este binecunoscuta colectionarilor de pe meleagurile noastre, era la moda fotbalul desi colectionatul ca activitate era intr-o faza incipienta, destul de ambiguu.Nici hartiutele parca nu erau ceva obisnuit, multi parinti cautau (in van)albumele ce le apartin sau eventual ceva pe care sa le lipeasca la doleantele progeniturilor.
Personal imi plac aceste insertii deoarece surprind instantanee inedite live din timpul partidelor de atunci, si nu doar niste rigide poze de buletin.
Si la surprizele cu masini, o poza de calitate, care lasa sa se vada ambientul, sa ofere privitorului cat mai multe informatii si sa aduca credibilitate a ceea ce vrei sa prezinti sunt binevenite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: